JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Een schilderij op maat, een bijzonder afscheidscadeau

Een schilderij op maat, een bijzonder afscheidscadeau

by Nienke, 15/09/2018

Afscheid nemen is een terugkerend fenomeen gedurende je leven. De ene keer zal het je gemakkelijker vallen dan de andere keer. Het afscheid van die geweldige collega kan rot voelen, terwijl je eigen afscheidsfeest juist een bevrijding kan zijn. Als een dierbare gaat emigreren is een persoonlijk getint afscheidscadeau te gek om te geven. En zelfs als je vooraf weet dat je afscheid moet nemen van het leven, kan op maat gemaakte kunst een prachtige manier zijn om de herinnering vitaal te houden.

Afscheidscadeau voor op de werkvloerAfscheidscadeau voor op de werkvloer

Na jaren van trouwe dienst op je afdeling, komt het moment dat je de werkvloer gaat verlaten. Je hebt misschien een nieuwe baan gevonden, of je gaat van je langverwachte pensioen genieten. De dag van het afscheid komt steeds dichterbij en je breekt je hoofd over een leuk afscheidscadeau. Een grote pot snoep is niet erg origineel en al helemaal niet gezond. Maar wat kun je dan wel bedenken om te laten zien wat je collega’s en je baas al die jaren voor je betekend hebben? Een schilderij op maat als afscheidscadeau zegt meer dan dat je met 1000 woorden uit kunt drukken.

Afscheid van de werkvloerMisschien is het in jouw geval net andersom. Die hardwerkende collega die altijd voor iedereen klaar staat, neemt afscheid van de afdeling. Ze hebben jou ingeschakeld om een origineel afscheidscadeau te regelen. Ook dan kan een schilderij op maat een heel leuk alternatief zijn. Slaat jouw collega graag een balletje in het weekend? Of houdt hij of zij van een lekkere Bourgondische maaltijd? Praatte hij tijdens bijeenkomsten graag honderduit over zijn vakantiehuisje in Spanje? Was humor een rode draad tijdens jullie gezamenlijke carrière? Een schilderij op maat met een persoonlijke boodschap is een afscheidscadeau dat niet snel vergeten zal worden.

Een stukje van thuisEmigreren? Geef een stukje ‘thuis’ mee

Als je zoon, je dochter, je familieleden of je beste vrienden gaan emigreren, kan het voor hen moeilijk zijn om huis en haard achter te moeten laten. Met een schilderij op maat als afscheidscadeau, geef je ze een stukje van thuis mee. Met een levendige afbeelding van hun favoriete plekje, de leukste vrienden of het trouwste huisdier houden ze toch een stukje Nederland in hun bereik. Een prachtig cadeau met de nodige diepgang.

Een warme herinneringHet laatste afscheid

Sommige afscheidsmomenten zijn extra treurig, omdat je weet dat het een definitief afscheid is. Als een persoon weet dat hij of zij niet lang meer te leven heeft, wordt vaak bewust of onbewust gezocht naar een manier om niet vergeten te worden. Zeker als het afscheid gevoelsmatig te vroeg komt en er kinderen bij betrokken zijn, is het voor de ouder die afscheid moet nemen vaak belangrijk dat er een tastbaar beeld of herinnering achterblijft. In eerste instantie lijkt het misschien te pijnlijk, maar een warm, handgemaakt persoonlijk schilderij van een gelukkig moment in het leven kan een prachtige troost blijven.

Een bijzonder afscheidscadeau op maatOp maat gemaakte voorbeelden

Wil je weten hoe onze op maat gemaakte schilderijen zijn geworden of ben je op zoek naar ideeën waar je betaalbare kunst op maat van kunt laten maken? Op de website komen steeds meer voorbeelden van te gekke schilderijen die klanten in opdrachten hebben laten maken. Bovendien kun je onze werkwijze doorlezen, zodat je kunt bepalen of een op maat gemaakte schilderij ook iets voor jou is. Meer weten? Betaalbare Kunst op Maat staat natuurlijk klaar voor al jou persoonlijke vragen.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top