JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO

  EEN BAKLIJST VOOR JE MAATWERK SCHILDERIJ

Al onze maatwerk schilderijen zijn direct klaar om opgehangen te worden. Je kunt er echter ook voor kiezen je schilderij helemaal af te maken door deze te voorzien van een mooie lijst. Of je een lijst mooi vindt is een kwestie van smaak. Welke lijst bij het werk past hangt ook erg af van de voorstelling en natuurlijk de kleuren. Een baklijst is de goedkoopste en eenvoudigste optie, en daarom een veilige keuze. Deze hebben we in diverse kleuren en diktes. Mag de lijst wat meer opvallen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je beter even een bezoek brengen aan onze galerie en werkplaats in Den haag.

ONZE STANDAARD BAKLIJSTEN

Als je een sierlijst overweegt is een standaard baklijst van 3,5 cm dik (gezien vanaf de zijkant) een voordelige en “veilige” keuze. Een dergelijke baklijst is namelijk eenvoudig (en daarom betaalbaar), strak en geeft een leuk diepte-effect. Dit komt door de ruimte tussen de lijst en het schilderij die standaard 1 cm is. Hieronder tref je onze standaard baklijsten. We hebben er nog veel meer, maar dan kun je beter een kijkje komen nemen in onze werkplaats.

Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf

EXTRA DIKKE BAKLIJST

Een extra dikke baklijst van 6 cm dik (gezien vanaf de zijkant) is een goede keuze als je je schilderij nog meer “body” wilt geven. De ruimte tussen de lijst en het schilderij is standaard ook 1 cm. Hieronder tref je een selectie van onze dikke baklijsten. Ook hiervan hebben we er nog veel meer, te bezichtigen in onze werkplaats.

Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf
Baklijst zwart met nerf

MEER OVER ONZE BAKLIJSTEN

De keuze voor een baklijst van 35 of 60 mm dik is een kwestie van smaak. Heb je geen voorkeur of wil je de goedkoopste optie? Ga dan voor een baklijst van 35 mm. Bij een baklijst van 35 mm hoort overigens  een frame (spieraam) van 2 cm, hetgeen ook weer geld scheelt. Bij een baklijst van 60 mm hoort het (duurdere) spieraam van 4 cm. Een spieraam/schilderij van 2 cm dik past wel in een baklijst van 60 mm, maar dan valt het schilderij meer in de lijst. Ofwel, de lijst steekt iets uit, maar dat kun je ook mooi vinden.

Al onze baklijsten zijn van echt hout en worden in onze eigen lijstenmakerij op maat gemaakt en gemonteerd.

SIERLIJST IN PLAATS VAN BAKLIJST

Wil je een andere lijst? Wij kunnen duizenden soorten leveren  je een andere lijst wilt kun contact met ons opnemen of een kijkje komen nemen in onze galerie in Den haag. Verder lezen? Check onze werkwijze of faq.
Back to Top