JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO

  WERKWIJZE SCHILDERIJ NASCHILDEREN OF OP MAAT LATEN MAKEN

Een schilderij op maat laten maken is niet zomaar wat. Waarschijnlijk is het zelfs helemaal nieuw voor je. Elke opdracht is uniek en elk onderdeeltje van het resultaat kun je zelf bepalen. Desondanks verloopt elke opdracht volgens een vast proces. Je leest deze hieronder. Minder algemene zaken staan beschreven in onze veelgestelde vragen. Voor heel specifieke vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

parallax layer

1. ONLINE PRIJSOPGAVE

Check de richtprijs voor jouw schilderij op maat. Hierbij kun je aangeven:

  • Het onderwerp
  • De mate van detail
  • Het formaat
  • Op rol of op een (extra dik) frame opgespannen
  • Met of zonder (bak)lijst

Je krijgt direct een inschatting van de prijs. Lees meer de oriëntatiefase.

2. OFFERTE

Heb je verdere interesse? Vervolg je aanvraag dan en wij nemen jouw aanvraag persoonlijk onder de loep. Op korte termijn krijg je van ons de online offerte. Lees meer de beslissingsfase.

3. AANPASSINGEN

Als je het net iets anders wilt dan op jouw voorbeeld, dan geven we dit door aan de schilder. Zo kunnen we dingen wegpoetsen of laten verschijnen. Of andere kleuren gebruiken. Zo nodig maken wij eerst een mock-up (digitaal voorbeeld). In principe combineren we niet meerdere foto’s tot één. Zie ook onze veelgestelde vragen.

4. AKKOORD EN AANBETALEN

Als je akkoord bent met de offerte, dan vragen we een aanbetaling van 30% die je kunt voldoen in onze webshop, en starten we je opdracht. Hiermee vrijwaar je ons ook van inbreuk op beeldrechten.

5. EERSTE RESULTAAT

Binnen twee weken ontvang je een foto van het eerste resultaat. Het schilderij is dan in principe af, maar naar aanleiding hiervan heb je de mogelijkheid correcties aan te geven. Lees meer de uitvoeringsfase.

6. AANPASSINGEN

Na de eerste correcties krijg je weer een foto te zien. Naar aanleiding hiervan heb je weer de mogelijkheid correcties aan te geven, net zolang totdat het gewenste resultaat is bereikt. Maar let op: nadat je je wensen hebt doorgeven kun je geen nieuwe aandachtspunten aangeven.  Elke correctieronde duurt 1-2 weken. Lees meer de uitvoeringsfase.

7. VERZENDKLAAR MAKEN

Na jouw akkoord wordt je schilderij in onze werkplaats desgevraagd opgespannen op een (extra dik) frame en voorzien van een lijst en ophangsysteem. Vlak voor verzending voldoe je het restant van de offerte. Als je je schilderij wilt afhalen, kun je het restant ook betalen in onze galerie in Den Haag. Lees meer over de afrondingsfase.

8. KLAAR OM OP TE HANGEN

Binnen drie tot vier weken is jouw unieke schilderij klaar om opgehangen te worden! Lees meer over de after sales fase.

ERVARINGEN VAN KLANTEN

In de loop der jaren hebben wij veel klanten geholpen aan een uniek en persoonlijk schilderij. Het beste bewijs is deze groep tevreden klanten. Zij hebben een beoordeling geplaatst op Kiyoh. Al deze geverifieerde beoordelingen zijn als volgt verwerkt en verzameld door onze review partner, Kiyoh (klik om alle beoordelingen te zien).

Onze klanten plaatsen vaak ook hun beoordeling op Facebook of foto op onze site.

KLAAR VOOR DE START?

Heb je je voldoende georiënteerd en ben je al een beetje warm gelopen voor jouw schilderij op maat? Ga dan na wat jouw opdracht gaan kosten. Mis je nog informatie? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Back to Top