JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO

Op deze pagina vind je informatie over het bestellen en betalen van opdrachten. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Ja, alle bedragen die vermeld staan bij de kunstwerken zijn inclusief btw. Ondernemers kunnen geen btw terugvorderen omdat de margeregeling van toepassing is. Wij hebben verder geen (verborgen) bestelkosten o.i.d.
Ja, bij het afrekenen kun je een factuuradres en een ander afleveradres opgeven.
Na je aankoop krijg je een deel van je aankoopbedrag terug als je een foto van je opdracht op onze site plaatst. Hoe je dat doet lees je op betaalbarekunstopmaat.nl/cashback.
Je kunt bij ons op alle gangbare manieren betalen. Van iDeal, overboeking, paypal, creditcard en vvv-bon tot achteraf betalen. Voor Belgische klanten is er Belfius en Bancontact en voor Duitse klanten Sofort banking. En natuurlijk als je een cadeaubon hebt gekregen!
Helaas kun je opdrachten/maatwerk niet achteraf betalen. Het type aankoop leent zich hier niet voor.
Nee, elke opdracht is uniek en de uitvoering idem dito. Je bent uiteraard vrij om andere offertes aan te vragen en de prijs mee te laten wegen in je keuze.
Mollie is onze betaalprovider en een van de grootste van Nederland. Zij verzorgen voor ons betalingen via o.a. iDeal, Paypal en creditcard. Ook bankoverboeking gaat via iDeal omdat dat voor ons administratief gemakkelijker is. Op je bankafschrift zul je daarom ook Mollie zien staan.
Wij werken liever niet met contanten maar in onze galerie kun je contant (aan)betalen.
Ja, je betaalt altijd in een https (versleutelde) beveiligde omgeving. Je betaling verloopt bovendien via een van onze betaalprovider Mollie. Dit is een onafhankelijke, professionele partij die alle soorten betaalverkeer al jaren in goede banen leidt.
Ja, nadat je bestelling is verzonden krijg je bij de emailbevestiging een factuur in pdf-formaat. De btw is 0% omdat de margeregeling van toepassing is.
Back to Top