JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Vereeuwig je favoriete plaats; laat een schilderij op maat maken

Vereeuwig je favoriete plaats; laat een schilderij op maat maken

by Nienke, 15/01/2019

Veel mensen hebben een lievelingsplekje waar ze even helemaal zichzelf kunnen zijn. Soms bevindt dit plekje zich in je directe omgeving, soms aan de andere kant van de wereld. Fanatieke reizigers krijgen energie van adembenemende natuurfenomenen, imposante steden of uitgestrekte landschappen. Het aantal mensen dat besluit zich op een van deze magische bestemmingen te vestigen is echter op 1 hand te tellen. Het is meestal namelijk niet erg praktisch. Gelukkig kun je bij Betaalbare Kunst op Maat een afbeelding van je favoriete plaats laten naschilderen. Houd vast aan je geluksgevoel door je nummer 1 bestemming duidelijk zichtbaar in je huis te laten zien.

Favoriete plaats, bankje in het parkJe persoonlijke lievelingsplek

Heb jij ook zo’n plekje waar je even helemaal tot rust kan komen? Ik denk aan een knus houten bankje onder de bloeiende appelboom, of die plek aan zee waar je naartoe gaat om na te denken. Het prieeltje naast de vijver waar je toen je klein was altijd de eendjes voerde. Je favoriete camping aan een kronkelend riviertje. Je persoonlijke lievelingsplek betekent waarschijnlijk veel voor je. Door er een schilderij op maat van te maken, heb je deze plaats voortaan altijd in de buurt. Een levendige herinnering in de kleurstelling die past bij je interieur.

NoorderlichtHet Noorderlicht

Er zijn verschillende reissites die advies geven over de prachtigste bestemmingen. Een van de meest gewilde reizen van het moment is een vakantie waarin je op zoek gaat naar het Noorderlicht. Dit mythische tafereel is ondanks de kolking in de lucht, prachtig weer te geven in een schilderij. Door het gebruik van bijvoorbeeld acrylverf, wordt de haast buitenaardse kant van ons sterrenstelsel veel levendiger getoond dan op een fotografische weergave. Een echte meerwaarde als je een afbeelding wilt laten maken van je favoriete plaats.

Je favoriete onbewoonde eilandHet ‘onbewoonde’ eiland

Wie droomt er nou nooit van? Een vakantie op een rustig tropisch eiland, zoals de Malediven, Fiji, de Seychellen of Bora Bora. Parelwitte stranden, kristalhelder water en rust en ruimte om je heen. Voor veel mensen is het de ultieme plek om te onthaasten. Een ticket naar dit soort bestemmingen is vaak aardig duur, dus het zal bij een eenmalig bezoek blijven. Hoe gaaf is het dan om je mooiste foto van deze topvakantie te laten naschilderen op een afmeting naar keuze? Van een klein schilderij boven je dressoir tot een extra groot schilderij op je vrije muur, alles kan, alles mag bij Betaalbare Kunst op Maat.

Betaalbare Kunst - Uitzicht in de bergenJe favoriete plaats uit de film

Misschien ben je wel een trouwe ‘Game of Thrones’ kijker, of een enorme fan van de ‘Lord of the Ring’ films. Dan bestaat de kans dat je een bezoek brengt aan de omgeving waar je favoriete film of serie is opgenomen. ‘Game of Thrones’ werd bijvoorbeeld opgenomen in Malta, IJsland, Kroatië en Schotland. Van ‘Lord of the Ring’ is bekend dat een groot aantal scenes in Nieuw Zeeland zijn opgenomen. Als toerist kun je hier de prachtigste foto’s maken van imposante natuur en indrukwekkende kastelen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor filmplekken, ook wildparken, watervallen en bergpartijen doen het goed op een schilderij. En als je thuiskomt van je bijzondere reis, kun je de mooiste foto vereeuwigen door er een schilderij van te laten maken door een echte kunstenaar.

Taj Mahal nageschilderdCultureel hoogtepunt

Naast natuurfenomenen zijn er uiteraard ook een heleboel culturele hoogtepunten op te noemen waar je de prachtigste schilderijen van kunt laten maken. Wat dacht je van de Chinese Muur, de Taj Mahal, de woestijnstad Petra, of Machu Picchu? De enorme bouwwerken die veelal in de oudheid zijn gemaakt, laten je de ware kracht en het intellect van mensen zien. Want ondanks de beperkte technische middelen van vroeger, waren mensen in staat deze imposante kunstwerken te maken. Door dit als schilderij te vereeuwigen, kun je nooit vergeten dat je tot veel in staat bent, als je maar de moeite neemt om door te zetten.

Kunst op aanvraag - ouderlijk huisEen schilderij op maat bestellen is niet ingewikkeld. Jij stuurt ons een afbeelding van je favoriete plaats en een beschrijving van je wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en de te verwachten prijs. Daarna maken wij er iets unieks van. Meer weten over de werkwijze en de kosten? Check dan snel onze website.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top