JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Een uniek schilderij van je trouwdag laten maken

Een uniek schilderij van je trouwdag laten maken

by Nienke, 20/08/2018

Ken je dat? Je hebt een schitterende foto van je trouwdag waar je iets bijzonders mee wilt doen. Je weet alleen niet precies wat. Wist je dat je deze unieke foto’s tot een prachtig schilderij kunt laten ‘omtoveren’? Betaalbare Kunst op Maat biedt je op een eenvoudige manier de kans om een gepersonaliseerd schilderij te laten maken. “Kan dat echt?” hoor ik je denken, “Dat zal wel erg duur zijn!” Gelukkig valt dat mee. Betaalbare Kunst op Maat noemt zich niet voor niets ‘Betaalbaar’.

Wij werken samen met kunstenaars in verschillende stijlen, die met jouw favoriete foto aan de slag gaan. Je kunt ervoor kiezen om jullie trouwfoto heel realistisch na te laten schilderen, maar er zijn ook kunstenaars die bijvoorbeeld impressionistische kunst maken. Zelfs een karikatuur van jullie portret behoort te de mogelijkheden. Het opdracht geven en bestellen van een schilderij op maat is heel gemakkelijk.

1. Het bruidspaar

Als je denkt aan een op maat gemaakt schilderij van je trouwdag, heb je als eerste waarschijnlijk aan een nageschilderd portret van jullie als bruidspaar voor ogen. Professionele trouwfotograven maken de prachtigste foto’s vanuit verschillende perspectieven. Hebben jullie ook zo’n leuke spontane foto, bijvoorbeeld van bovenaf genomen? Of eentje als bruidspaar omringd door de kinderen? Of juist een plaatje waar jullie lekker gek doen? Dit zijn geschikte foto’s om een persoonlijk kunstwerk van te laten maken. Onze kunstenaars kunnen die frisse sprankeling in jullie ogen levensecht naschilderen.

Impressionistisch liefdespaar2. Kunst op maat van de trouwauto

Een goede trouwfotograaf maakt foto’s die karakteristiek zijn voor de gehele trouwdag. Dat zijn lang niet alleen portretfoto’s. Het schilderij op maat van je bruiloft hoeft daarom niet altijd een portretschilderij te worden. Je kunt verder denken dan alleen personen. De meeste bruidsparen besteden bijvoorbeeld veel tijd aan het uitkiezen van het perfecte trouwvervoersmiddel. Of jullie gekozen hebben voor een hagelnieuwe sportwagen, een sfeervolle oldtimer, het rustieke van een oud camperbusje, een feestelijk gepimpte bakfiets of een hippe vespa, het vervoersmiddel op jullie trouwdag is tekenend voor de sfeer. Perfect dus om kunst op maat van te laten maken.

Kunst op maat van je trouwdag - trouwauto3. Een schilderij van de trouwlocatie

Er zijn alleen al in Nederland honderden bruiloftslocaties. Als bruidspaar maakten jullie voor de trouwdag een weloverwogen keuze tussen landgoederen, boerderijen, strandpaviljoens, schepen of bijzondere buitenlocaties. Vaak zijn deze trouwlocaties al een kunstwerk op zichzelf. Helemaal niet gek om daar een prachtig persoonlijk schilderij van te laten maken. Ook voor bruidsparen die ervoor gekozen hebben om een intieme ceremonie te houden op een klein strandje in Thailand, kan een schilderij, nagemaakt van een foto van deze setting, een manier zijn om vrienden en familie alsnog mee te laten genieten van de dag van jullie leven.

Een prachtige trouwlocatie4. Een stilleven van de taart, de ringen of het bruidsboeket

De voorgaande voorbeelden bestonden uit sfeerbepalende elementen van de totale bruiloft. Maar dat hoeft natuurlijk niet als je een schilderij van je trouwdag wilt laten maken. Je kunt bijvoorbeeld ook juist een ‘klein’ element van de bruiloft kiezen en daar een prachtig stilleven van laten maken. Bloemisten schikken de prachtigste bruidsboeketten die onze kunstenaars levensecht na kunnen schilderen. Of bijvoorbeeld een creatieve presentatie van de trouwringen, in acryl nageschilderd, kan heel symbolische zijn voor jullie dag. En wat dachten je van een uitvergroting van de trouwcake boven de eettafel? Dat is toch zeker om van te smullen?

Schilderij van je trouwdag - de ringenWil je meer tips of leuke ideeën horen over wat je met jullie favoriete trouwfoto’s kunt laten doen? Neem dan contact met ons op en maak van jouw trouwdag een uitzonderlijke blijvende herinnering.

Ben je niet getrouwd maar heb je wel een foto waar je hart sneller van gaat kloppen? Op de website staan veel meer leuke voorbeelden van gebeurtenissen die heel erg geschikt zijn om kunst op maat te laten maken.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top