JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Een vakantiefoto na laten schilderen; de perfecte herinnering

Een vakantiefoto na laten schilderen; de perfecte herinnering

by Nienke, 31/10/2018

Door te reizen verruim je je blikveld. Overweldigende natuur dwingt respect af, een andere cultuur laat de flexibiliteit van mensen zien en bouwkunst toont de grootsheid van architectuur. Groot gelijk dat je fotocamera je vaste reisgezelschap is. Na thuiskomst bekijk en sorteer je je foto’s direct. Je merkt dat één foto je meer doet dan alle andere afbeeldingen bij elkaar. Je beleeft het geluk of de emotie van het moment steeds opnieuw als je naar dit plaatje kijkt. Dít is de vakantiefoto die je na kan laten schilderen als perfecte herinnering aan een waanzinnige vakantie.

Vakantiefoto vergezichtEen magnifiek vergezicht

Vergezichten hebben mensen altijd aangesproken. Er zijn heel wat schilderijen te vinden van uitgestrekte woestijnen, zonovergoten canyons, frisgroene landschappen en woeste zeeën. Toch zal je eigen foto je het meeste aanspreken. De foto bevat namelijk niet alleen het vergezicht, maar ook de herinnering aan de sfeer die je voelde op het moment dat je de foto maakte. Je denkt terug aan de mensen met wie je reisde, de temperatuur, de geuren en de avonturen die je tijdens je vakantie beleefd hebt. Omdat de vakantiefoto ‘eigen’ is, wordt het nageschilderde kunstwerk veel waardevoller dan een vergelijkbaar anoniem schilderij.

Vakantiefoto natuurJe eigen ‘wildlife’ vakantiefoto boven je bank

Wildlife spreekt tot bijna ieders verbeelding. Een wildlife-foto die je zelf maakte toen je die enorme kudde olifanten spotte is dubbel bijzonder. Misschien ben jij wel die geduldige geluksvogel die een jachtluipaard in actie vast wist te leggen. Je eigen wildlife foto’s zijn een weergave van de voelbare spanning, je doorzettingsvermogen en de pracht en kracht van de natuur. Een goede reden om van een bijzondere vakantiefoto een persoonlijk schilderij te laten maken.

Vakantiefoto naschilderen wildlifeEen schilderij vol cultuur

Er zijn van die karakteristieke beelden die tekenend zijn voor de cultuur van het gebied dat je bezocht hebt. Denk aan de tandeloze oudjes die je overal in Zuid Europese plattelandsdorpjes tegenkomt. Of aan de typische huisjes in Azië en Afrika. De kledendracht en levenswijze van de Aboriginals en de Masai. De sprookjesachtige plaatjes uit de Arabische oude steden. Van al deze bijzondere momenten kun je een perfecte herinnering laten maken, door je eigen vakantiefoto na te laten schilderen tot een uniek schilderij. Schilderkunst voelt warmer aan dan fotokunst. Een geschilderde weergave van je favoriete afbeelding brengt leven, karakter en diepte in je huiskamer.

Vakantiefoto naschilderen cultuurEen schilderachtige skyline

Gaat jouw hart sneller kloppen van de techniek die verscholen zit achter die moderne stadsgezichten van New York of Sydney? Betaalbare Kunst op Maat krijgt regelmatig de opdracht om een indrukwekkende skyline als mooiste vakantiefoto na te schilderen. De uitstraling van een skyline wordt heel erg beïnvloed door het licht, het wolkendek en het seizoen. Je krijgt dus alleen een ‘eigen’ weergave van een skyline, als je jouw unieke vakantiefoto laat naschilderen.

Vakantiefoto skyline havenPersoonlijke aanpassingen

Misschien is je foto net niet helemaal lekker scherp, wat de afbeelding ongeschikt maakt om op groot fotoformaat af te laten drukken. Voor het naschilderen van je vakantiefoto maakt dat niet uit. De kunstenaar kijkt als het ware door het onscherpe deel van de foto heen en maakt er een passend geheel van. Je kunt vooraf je foto bewerken, waarna je onze schilders de opdracht geeft om de opgeleukte vakantiefoto na te schilderen. Als je zelf niet zo handig bent met de computer, kun je aanpassingen en opmerkingen doorgeven aan de schilder, die je wensen in het schilderij doortrekt. Meer weten over hoe wij jouw foto naschilderen? Bekijk dan snel het filmpje op de website.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top