JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Reproductie van Gogh’s

Reproductie van Gogh’s

by Betaalbarekunst.nl, 11/03/2018

Ook het naschilderen van meesterwerken behoort tot onze maatwerk service. Zo hebben wij onlangs twee verschillende Van Gogh-kopieën verzorgd. Niet de minste schilder om reproducties van te vervaardigen, maar wel leuk om onze bezoekers een reëel beeld te geven van onze speciale maatwerkservice.

Kopie Patience Escalier

De eerste opdracht betrof een kopie van één van Van Gogh’s bekendste meesterwerken: Patience Escalier, tweede versie, 1988. De wens van de klant was om de dikke verf, waarmee voornamelijk de hoed en de achtergrond mee zijn geschilderd, zo goed mogelijk na te schilderen.

Onze schilder had de opdracht deze keer echter iets te serieus genomen. De klodders werden te dik en het detail van voornamelijk de ogen ontbraken. En dus moest het schilderij worden aangepast. De tweede en derde versie waren al beter maar samen met de klant werd geconcludeerd dat het schilderij het origineel niet evenaarde.

Patience Escalier – origineel

Patience Escalier – kopie

Omdat Betaalbarekunst nooit klanten  teleur willen stellen, boden wij aan een andere schilder aan het werk te zetten. Dat bleek een goede keuze, want het resultaat was een schot in de roos. En dus werd het schilderij verscheept, opgespannen en opgestuurd, waarna de klant het mooi heeft ingelijst.

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 40 x 50 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 249 euro inclusief btw en verzending

Starry Night

De andere opdracht betrof een reproductie/naschildering van misschien wel het meest herkenbare werk van Van Gogh: Starry Night. De lucht zoals de Nederlandse meester ‘m schilderde is uit duizdeden te herkennen. Niet zomaar iets om even na te schilderen dus, maar in ons geval was de klant na de presentatie van de eerste foto al content. Dus ook dit schilderij werd klaargemaakt en verzonden waarna de klant ons een zeer gewaardeerde 10 als review gaf.

Starry Night – origineel

Starry Night – kopie

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 115 x 90 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 275 euro inclusief btw en verzending

Van Gogh schilderijen kopen

Patience Escalier en Starry Night van Vincent van Gogh zijn nu ook door jou te bestellen. Maar zoals je hebt kunnen lezen kunnen wij elk Van Gogh schilderij voor jou naschilderen. Neem hiervoor een kijkje bij onze maatwerkservicevoorbeelden of neem contact met ons op.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top