JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Reproductie Ad Verstijnen

Reproductie Ad Verstijnen

by Betaalbarekunst.nl, 02/02/2018

Een van onze betaalbare maatwerkdiensten is het reproduceren van bekende en minder bekende meesterwerken. Ad Verstijnen is wereldberoemd in Nederland en onze klant wilde in dit geval dan ook een mooie kopie van een van zijn werken.

Dit naschilderen geschiedt meestal bij een van onze contacten in China. Dit zijn kleine tot middelgrote ateliers waar kunstenaars fulltime bezig zijn met zowel reproducties, maatwerk als schilderijen uit onze vaste collectie. Het voordeel is natuurlijk de prijs, waardoor een maatwerkschilderij een fractie kost van wat dat in Nederland zou kosten.

Dikke lijnen

Terug naar de kopie van Ad Verstijnen. Dit moest een fors exemplaar worden van 160×120 cm. De dikke lijnen, waar Verstijnen zijn vaak kinderlijke figuren mee schildert, moesten bij de naschildering uiteraard goed naar voren komen. Helemaal onderaan het kunstwerk zijn deze lijnen ook verwerkt in de kenmerkende signatuur van de Hollandse schilder.

De opdracht was helder en kon worden uitgezet. Na ongeveer twee weken konden we onze klant een foto laten zien met het eerste resultaat. Onze werkwijze m.b.t. maatwerk is dat klanten, op basis van deze foto, altijd de gelegenheid krijgen aanpassingen aan te geven. In dit geval was dat niet nodig, waardoor het schilderij direct op transport kon. Eenmaal in Nederland kon het worden opgespannen, ingepakt en naar de klant worden verzonden.

Het resultaat zie je hieronder. Wij waren er erg over te spreken en onze klant was gelukkig ook erg blij met zijn eigen Ad Verstijnen.

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 160 x 120 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 450 euro inclusief btw en verzending

Meer weten over kunst op maat?
Dit bericht is om een beeld te geven van onze werkwijze en de kosten van maatwerk. Heb je ook een schilderij die je wilt laten naschilderen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerkservicevoorbeelden of neem contact met ons op.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top