JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Een persoonlijk cadeau? Geef een schilderij op maat!

Een persoonlijk cadeau? Geef een schilderij op maat!

by Nienke, 27/09/2018

Een cadeautje mogen geven is altijd leuk. Een origineel, passend cadeau bedenken is echter nog niet zo gemakkelijk. Dat heb je vast wel eens ervaren. Familieleden, goede vrienden, of die geweldige collega van je, wil je blij maken met een persoonlijk cadeau, waaruit blijkt dat je de persoon waardeert. Heb je al eens gedacht aan een op maat gemaakt schilderij?

Portret van je kind

Betaalbare Kunst op Maat krijgt regelmatig de opdracht om een foto van een kind na te schilderen. Wie heeft er nou geen vertederende babyfoto’s gemaakt in de eerste weken na de geboorte? Kinderen zijn open en ongegeneerd in hun emoties. Ze hebben bijvoorbeeld een engelachtige uitstraling of zijn juist heerlijk overdreven stoer. Dat levert de prachtigste plaatjes op. Ook als je kind het ouderlijk huis verlaat, is een op maat gemaakt schilderij van een portretfoto van vroeger een leuk persoonlijk cadeau.

Schilderij op maat - Portret van je kinderenPersoonlijk cadeau voor de grootouders

Toegegeven, de originaliteit zit hem niet in het idee, maar wel in de uitvoering. Een handgeschilderd portret van de kleinkinderen zal bij je ouders of schoonouders goed in de smaak vallen. Een speelse foto, een actiefoto of een foto die gedurende een familiedag genomen is, je kunt er je eigen invulling aan geven. En een schilderij oogt een stuk luxer en warmer dan de uitvergrote canvas die je eerder al eens hebt gegeven.

Persoonlijk cadeau voor de grootoudersEen schilderij van je ouderlijk huis

Ben jij een van de geluksvogels die opgegroeid is in een statig herenhuis aan de Amsterdamse gracht? Of stond jouw bed in een nostalgische boerderij? Lang niet iedereen is in de gelegenheid om het ouderlijk huis voor de familie te behouden, ondanks dat die wens er misschien wel was. Door een schilderij te laten maken van je vroegere thuis, raak je je verleden nooit helemaal kwijt. Iedere keer als je naar het schilderij kijkt van het huis waar je opgroeide, waan je je terug in die zorgeloze tijd van je jeugd. Je voelt als het ware de omarming van onvoorwaardelijke liefde van je ouders. Een machtig aandenken aan een prachtig verleden.

Kunst op maat - ouderlijk huisKunst op maat voor je partner

Cadeaus tussen partners mogen best een intiem karakter hebben. Het is veel leuker om een goed doordacht en persoonlijk cadeau te krijgen, dan een zoveelste flesje parfum. Nu durft niet iedereen een uitdagend zelfportret te laten maken en dat hoeft ook helemaal niet. Er zijn genoeg alternatieven te bedenken. Sommige mannen hebben een ongrijpbare liefde voor raceauto’s. Geef je hem een handgemaakt schilderij van zijn favoriete voertuig cadeau, dan weet je zeker dat hij hier dolblij mee zal zijn. Of misschien heb je een vette actiefoto van je partner, of een prachtige landschapsfoto van jullie eerste vakantie samen. Onze kunstenaars kunnen zowel realistische als abstracte schilderijen op maat maken.

Schilderij in opdracht - motorEen geschilderde afbeelding van je huisdier

Veel dierenliefhebbers hebben een hechte band met hun huisdier. Op het moment dat hun kat, paard of hond dreigt weg te vallen, ontstaat de wens om een warme nagedachtenis aan dit maatje te hebben. In vergelijking met een afgedrukte en ingelijste foto, is een op maat gemaakt schilderij veel intenser. Onze schilders kunnen warmte en diepte aan het kunstwerk toevoegen, waardoor de herinnering aan je maatje veel levensechter blijft.

Kunst in opdracht - huisdierMaak het af met een mooie lijst

Als je een persoonlijk schilderij cadeau doet, geef je dus iets heel bijzonders. Betaalbare Kunst op Maat verzorgt bij elk schilderij een ophangsysteem zodat je je kunstwerk meteen kunt plaatsen. Als je je unieke cadeau helemaal verzorgd af wilt leveren, kun je nog een keuze maken uit verschillende baklijsten.

Heb je nog vragen? Aarzel niet, maar neem contact op met een van onze medewerkers. Koop je liever een minder persoonlijk maar betaalbaar schilderij? Bekijk dan ook eens de website van Betaalbare Kunst.

Geen reacties


Please login to comment

Back to Top