JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Grace Jones-schilderij in opdracht

Grace Jones-schilderij in opdracht

by Betaalbarekunst.nl, 20/04/2018

Onlangs heeft Betaalbare kunst weer een bijzonder maatwerkschilderij afgeleverd. Uitgangspunt van deze opdracht was een zwart-wit-foto van Grace Jones in wit uniform. Deze moest met olieverf worden nageschilderd, maar ook enigszins worden “opgemaakt”. Zo moest de huidskleur van foto 2 (zie onder) worden gebruikt en moesten de microfoon en het embleem op de pet goud worden.

Na een week of twee konden we het eerste resultaat laten zien. De klant was tevreden maar wenste nog dat de shouderstukjes ook goud werden, dat de handschoen iets meer afstak bij de achtergrond en dat de microfoon iets meer detail kreeg.

Deze punten hebben we doorgevoerd waarmee het eindresultaat daar was. Een week later hadden we het werk in huis, kon het worden opgespannen en hing het een week of vier na het uitbrengen van de offerte bij onze klant aan de muur.

Foto’s
1: uitgangspunt, 2: de beoogde huidskleur, 3: het tussenresultaat, 4: het eindresultaat

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 60 x 90 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 300 euro inclusief btw en verzending

Meer weten over kunst op maat?
Dit bericht is om een beeld te geven van onze werkwijze en de kosten van maatwerk. Heb je ook een schilderij die je wilt laten naschilderen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerkservicevoorbeelden of neem contact met ons op.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top