JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Drie afstudeercadeau tips, geef een mooie herinnering aan de studietijd

Drie afstudeercadeau tips, geef een mooie herinnering aan de studietijd

by Nienke, 31/12/2018

Na jaren ploeteren zit er erop. Het laatste project is ingeleverd, de diploma-uitreiking staat gepland, net als het daarbij horende afstudeerfeest. Je kind, vriend of vriendin neemt binnenkort met pijn in het hart afscheid van het studentenleven. Een leven waarin hij of zij lief en leed deelde met huisgenoten, vrienden maakte voor het leven en het nachtleven in de favoriete studentenstad onveilig maakte. Deze tijd moet op magistrale wijze afgesloten worden. Onze cadeautip: Geef een op maat gemaakt schilderij aan de afstudeerder, als herinnering aan de ‘Good old Days’. Een betaalbaar afstudeercadeau, ook voor kleinere budgetten.

La vie est belle - het mooie leven als afstudeercadeau

Tip 1: schilderij op maat van het studentenhuis

De afstudeerder heeft een bijzondere relatie opgebouwd met de medebewoners van het studentenhuis. Daar zat de eindejaarsstudent blokkend voor dat moeilijke tentamen. In het studentenhuis werd uitbundig gefeest na het binnenhalen van weer een voldoende. Alle huisgenoten waren lichtelijk aangeschoten tijdens het vieren van de jaarwisseling en enorm brak op nieuwjaarsdag. Verdriet na een verbroken relatie werd onderling gedeeld, net als blijdschap op het moment dat er een nieuwe liefde aandiende. Huisgenoten zien jarenlang elkaars goede en je slechte momenten. Hoe gaaf is het dan om de geslaagde als afstudeercadeau een op maat gemaakt schilderij van die bijzondere tijd samen te geven? Misschien heb je wel een alleszeggende foto van de huisgenoten die je kan laten naschilderen. Bekijk eens de mogelijkheid dat je een ‘Dikke Dames’ schilderij cadeau geeft, waarbij de gezichten aangepast zijn. Of een karikatuur van een uitgewoonde keuken. Met een schilderij op maat kun je alle kanten op, zélfs de goede.

Tip 2: de studentenstad in acrylverf

Ben je op zoek naar een afstudeercadeau voor iemand die tijdens zijn studententijd niet weg te slaan was uit de stad waar hij of zij studeerde? Iemand die in volle teugen genoot van al het moois wat de studentenstad te bieden heeft, zowel overdag als in de kleine uurtjes? Dan is een uniek afstudeercadeau zo bedacht. Want met een schilderij op maat, gemaakt naar jouw wensen, heb je het beste cadeau van de zaal. Je kunt een iconisch stadsgezicht van een foto laten naschilderen, zoals bijvoorbeeld de Domtoren in Utrecht, het Centraal Station van Amsterdam, de Leidsche grachten, of het Evoluon in Eindhoven. Met een schilderij van de mooiste studentenstad in huis, worden die prachtige jaren tijdens de studietijd niet vergeten.

Schilderij met eigen quotesTip 3: studentenvereniging voor het leven vereeuwigd

De geslaagde is misschien jarenlang lid geweest van een studentenvereniging. Nu het einde van de studententijd nadert, beëindigt ook het lidmaatschap van de studentenclub. Dat gaat veel studieverlaters erg aan het hart. Hoe gaaf is het om een maatwerk schilderij cadeau te doen waarbij de studentenvereniging centraal staat? Je geeft een uniek cadeau door bijvoorbeeld het bovenstaande hart te vullen met quotes en bijzondere uitspraken van hooggeplaatste leden van de club. Je kunt ook een sprekende foto van de gevel van de sociëteit laten naschilderen. Een beeld dat op die manier nooit vergeten wordt.

Sociëteit De Witte - Den HaagEen afstudeercadeau op maat hoeft niet duur te zijn

Ik hoor je tijdens het lezen van deze blog denken: ‘Dat klinkt interessant, maar het is vast heel duur’. Gelukkig valt dat reuze mee. Je koopt bij ons een schilderij op maat vanaf €199,-. Wil je precies weten wat jouw idee zou moeten gaan kosten, dan kun je eenvoudig een prijsopgave laten maken. Lijkt het je leuk om een schilderij cadeau te doen, maar heb je niet zo’ creatief idee? Bekijk dan de voorbeelden op onze website, van klanten die al eerder bij ons een op maat gemaakt schilderij bestelden.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top