JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO

Een schilderij van je huisdier, in de stijl die bij je past

by Nienke, 17/10/2018

Veel dierenliefhebbers met een eigen huisdier kennen het waardevolle gezelschap van een huisdier. Vogels geven rumoer aan de stilte in huis, vissen zijn prachtig om naar te kijken, een hond is een warme, loyale kameraad en een poes komt regelmatig bij je op de bank kroelen. Je zou willen dat je trouwe vriend net zo lang leeft als jij, maar helaas is dat onmogelijk. Gelukkig bestaat er een enorm gave manier om de herinnering aan je maatje levend te houden. Met een warm, levensecht schilderij van je huisdier, blijven jullie toch een beetje bij elkaar.

Schilderij van je huisdier - poesFurry Friends

Ben jij gek op je hond of kat. Grote kans dat je wel eens gedacht hebt aan een uniek op maat gemaakt schilderij van je huisdier. Ook konijnen mogen het onderwerp zijn van kunst op maat. Een heel enkele keer zien we een schilderij van een cavia. Terwijl afbeeldingen van vissen of papagaaien ook heel kleurrijke schilderijen opleveren.

Een met de hand schilderij van je huisdier heeft een luxere uitstraling dan een geprinte canvas. Dat komt omdat verf het schilderij van je huisdier levendiger maakt. Schilderkunst voegt diepte en emotie toe aan je huisdier en dat is wat je wil. Hoe natuurlijker het schilderij, hoe echter het wordt.

schilderij op maat - koeBoerderijdieren

Natuurlijk kun je ook helemaal weg zijn van boerderijdieren. De mensen die met heel veel plezier naar koeien kijken, zijn niet op 1 hand te tellen. Ook kippen, varkens en eenden zijn favoriet. En wat denk je van alle plezierruiters, die sport combineren met de zachtheid van hun lievelingspaard. Ook van deze dieren kun je de mooiste schilderijen op maat laten maken. Met een schilderij van je favoriete huisdier of boerderijdier haal je de natuur je huiskamer binnen.

Schilderij van een foto - olifantBreng de safari mee naar huis

Safaridieren zijn van een heel andere orde van grootte. Je hebt zelf geen vriendschapsband met de leeuw die je in Afrika gefotografeerd hebt. Dat neemt niet weg dat persoonlijke afbeeldingen van safaridieren vaak erg krachtig zijn. Heel bijzonder om daar een schilderij van te laten maken.

Veel galeries, en bijvoorbeeld ook de webshop Betaalbare Kunst hebben schilderijen van wilde en exotische dieren in de collectie. Of kunst met een volledig Afrikaans thema. Maar je maakt een schilderij van je favoriete dier pas echt eigen, als je je eigen foto laat naschilderen tot een stralend kunstwerk.

Persoonlijk schilderij - hondPersoonlijke opties

Het leuke van een foto na laten schilderen, is dat je er een beetje mee kunt spelen. Je kunt bepaalde elementen uit de afbeelding weglaten, kleuren helderder laten maken of een speciaal kleurenpallet aanvragen, waardoor het schilderij beter in je interieur past. Je hebt de keuze uit een realistische afbeelding, of juist een artistieke abstracte kant opgaan, zoals bij de hond hierboven. Ook wat betreft afmetingen kun je  je eigen wensen voor het schilderij van je huisdier aangeven. Zo zou je zelfs van een 10X15 formaat foto een vierkant schilderij kunnen laten maken. Als jij je afbeelding en je idee doorgegeven hebt, maakt de kunstenaar allereerst een mock-up van je werk. Dit digitale voorbeeld laat je zien wat de kunstenaar met jouw afbeelding van plan is. Na je goedkeuring gaat het echte werk beginnen. Wil je meer weten over de werkwijze, de opties of richtprijzen? Ga dan snel naar de homepage van Betaalbare Kunst op Maat en check het filmpje.

Geen reacties


Please login to comment

Laatste berichten

Back to Top