JOUW SCHILDERIJ OP MAAT VANAF 199 EURO
Kopie Vrouw met rode jurk

Kopie Vrouw met rode jurk

by Betaalbarekunst.nl, 17/01/2018

In onze blog over kunst op maat schrijven we geregeld over onze opdrachten. Natuurlijk proberen we daarmee meer bezoekers naar onze webshop te leiden, maar het is vooral bedoeld om geïnteresseerden inzicht te geven in onze werkwijze en de kosten van een uniek maatwerkschilderij.

Deze keer is het de beurt aan een kleurrijk schilderij van een sexy vrouw, gekleed in een weelderige, rode jurk. De opdracht was verder niet bijzonder, want onze klant wilde een exacte kopie. Nadat de offerte en aanbetaling van 100 euro afgerond waren, konden we daarom al snel van start.

Aanpassingen

Zoals altijd krijgen onze klanten altijd een foto van het eerste resultaat. Naar aanleiding hiervan kunnen aanpassingen worden gemaakt. In dit geval was de wens de borstpartij en het gezicht iets natuurlijker van kleur te maken. En zo geschiedde, met als volgt het origineel, tussen- en eindresultaat.

En omdat wij het een erg mooi schilderij vonden, hebben we er direct twee van laten maken. Je kunt ‘m daarom hier bestellen.

Specificaties
Techniek: olieverf op katoen
Afmetingen (bxh): 90 x 120 cm
Gespannen op: houten spieraam van 2 cm dik
Afwerking: aflopend geschilderd (de hoeken om)
Kosten: 259 euro inclusief btw en verzending

Meer weten over kunst op maat?
Dit bericht is om een beeld te geven van onze werkwijze en de kosten van maatwerk. Heb je ook een schilderij die je wilt laten naschilderen? Neem dan een kijkje bij onze maatwerkservicevoorbeelden of neem contact met ons op.

Geen reacties


Reageer

Je emailadres zal niet worden weergegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Je kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Laatste berichten

Back to Top